Sunday, April 24, 2022

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝ ΜΑΚ


Αναγνώστης, εκ Μακεδινίας, προφανώς, γράφει: Στην τελευταία Γενική Συνέλευση, η Ολομέλεια της Οργάνωσης εψήφισε και κατοχύρωσε εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Παρ’ ότι παραβιάστηκε το καταστατικό, η θητεία εκάστου συμβουλίου είναι τριετής (λόγω δήθεν κορονοϊού) και στο διάστημα της θητείας που το Δ.Σ. έχει την υποχρέωση να κηρύξει εκλογές, δεν το έκαναν. Αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκλογές με στόχο  να πραγματοποιηθούν ένα  έτος μετά και εξέθεσαν την Οργάνωση. 

Ζητήθηκε μάλιστα να μη γίνουν εκλογές μετά από πρόταση  στη Γ.Σ να παραμείνει το ίδιο συμβούλιο, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. να επιτελέσουν δήθεν το έργο του ασανσέρ-ανελκυστήρα και που κανείς δεν εγγυάται ότι θα τελειώσει μέσα στην επόμενη θητεία των τριών ετών.

Το έργο μπορεί να αποπερατωθεί και με το νέο διοικητικό και οι νυν σε περίπτωση μη εκλογής των, μπορούν να βοηθήσουν το νέο Δ.Σ εθελοντικά στις επιτροπές που και το καταστατικό ορίζει. Τώρα η επιθυμία των νυν να παραμείνουν δήθεν για τον ανελκυστήρα είναι περί όνου σκιάς. 

Εμείς υποστηρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν κανονικά εκλογές και όπως διατάσσει και ορίζει το καταστατικό της Οργάνωσης,  και δεν χρειάζονται άλλες παρατάσεις , οι οποίες οδηγούν στη κατάχρηση εξουσίας. 

No comments:

Post a Comment